Jahorina info

Srpski jezik
English
Osnovani 2006 godine
Facebook Jahorina info
Instagram Jahorina info

Srpska zastava
Telefoni u Srbiji:
Novi Sad
Fixni: +381 21 66 13 953
Mobilni: +381 63 75 78 162


BiH zastava
Telefon u BiH:
Mobilni: +387 65 631 644
Srpski jezik
English
Jahorina info, O nama

Jahorina • Apartmani • Vikendice • Vile • Hoteli • Pansioni

Jahorina je planina kojoj se uvek rado vraćate, Jahorina je planina koja ima dušu. Ovo prelepo mesto gde zemlja dotiče nebo je po ukusu i najzahtevnijih ljubitelja prirode. Kad dođete na Jahorinu, udahnite zimu i osetite planinu, osetite Jahorinu! Neka Jahorina bude vaša željena destinacija gde ćete provesti svoj zimski odmor. Dobrodošli - Jahorina info!

Jahorina
O nama
JAHORINA INFO d.o.o - Nastavili smo tradiciju kojom se naša porodica bavila mnogo godina unazad, još kao prvi stanovnici Jahorine.

Kao što samo ime govori, turistička agencija "JAHORINA INFO" je više od klasične turističke agencije. Odlučili smo da poseban akcenat bude na zimskom turizmu na Jahorini, gdje svojim gostima možemo da pružimo maksimum usluga.

Treba istaći da smo vlasnici velikog broja smještajnih kapaciteta i ugostiteljskih objekata iz naše ponude i da je cijela ideja tako počela. Htjeli smo da pored svih usluga koje smo do tada imali u ponudi, omogućimo našim gostima da direktno od nas rezervišu zimovanje na Jahorini... Želimo da zaštitimo i goste i sebe od svih mogućih neprijatnosti koje su do sada mogle da se dese, pokušavajući da za sebe nađu smeštaj i lokaciju koja im odgovora na planini. Ono u čemu smo uspjeli je da naši gosti odu sa planine zadovoljni u svakom pogledu, a prije svega odnosom prema njima i kvalitetom usluga koja im je pružena sa naše strane. Ono što je oduvijek krasilo narod sa ovih prostora je domaćinski odnos prema svim ljudima, a mi želimo da tako i ostane.

U toku skijaške sezone nalazimo se vama na usluzi 24 časa dnevno. Ne može se desiti ako dođe do bilo kakvog problema, da ćete biti prepušteni sami sebi! Ovo je vrlo važno, zato što zime na Jahorini znaju da budu jako hladne i sa velikim brojem padavina. Uslovi mogu da postanu jako teški ako se na vrijeme ne pripremite. Mi ništa nismo prepustili slučaju i spremni smo da vam damo svu pomoć i instrukcije još i prije dolaska na Jahorinu, kako bi spremno odgovorili svim izazovima, koji se jednom riječju zovu zima.

Nudimo vam mogućnost da pored smještaja iskoristite popuste i rezervišete ski opremu, naučite da skijate ili vozite bord, unaprijedite svoju tehniku sa našim ski učiteljima. Organizujemo druženja, besplatne demonstracije skijanja, gdje ćemo vam pružiti priliku da skijate sa nama (naučite neki trik) i upoznate sve ski staze i cijelu planinu. Pravimo nezaboravne žurke iznenađenja i upoznavanja...

Mi smo mladi tim ljudi okupljen u zajedničkoj misiji da očuvamo ono što nam je priroda podarila, da radimo na promociji najljepše planine na našim prostorima, da vratimo Jahorini sportski duh i sjaj olimpijskih igara... Mi smo olimpijska planina Jahorina!!!

JAHORINA INFO DOO

Informacije i rezervacije:

Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.
Uz ovaj cenovnik vaze Opsti uslovi putovanja Jahorine info d.o.o.
Ugovor o posredovanju

Jahorina info doo, Ilije Ognjanovića 3, Novi Sad,

Telefoni: +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953; +381 63 75 78 162
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs
Očekujemo da nas kontaktirate
Rezervišite i ove zime Vaše zimovanje na Jahorini u hotelu, apartmanu, pansionu ili vikendici na naše telefone.

Jahorina Info doo, Ilije Ognjanovića 3
21000 Novi Sad

Telefoni u Srbiji:
Novi Sad
Fixni: +381 21 66 13 953
Mobilni: +381 63 75 78 162


jahorina linija

Telefon u BiH:
Mobilni: +387 65 631 644


Skype kontakt:
jahorinainfo-novisad

E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs
Skijas

JAHORINA - partneri

Jahorina
senka
All rights reserved © 2015 Jahorina info, Novi Sad

Dizajn i izrada, Studio Digital , Novi Sad