VIKENDICA IN JAHORINA se nalazi na početku glavnog puta koji iz Poljica vodi u vikend naselje Šator. Kuća je novije gradnje, u neposrednoj blizini staze i svih dešavanja, a opet izdvojena u prelepom okruženju i planinskom ambijentu. Grejanje je centralno. Besplatan WiFi internet. Vikendica In sadrži dva fizički odvojena apartmanima sa odvojenim ulazima.

Apartman 1 sadrži dnevnu sobu sa dvosedom i trosedom, koji se po potrebi razvlače i koriste za spavanje, kamin peć, Total TV, kuhinju sa trpezarijom, trokrevetnu sobu, kupatilo sa tuš kabinom. Preporuka za boravak do 6 osoba.

Apartman 2 se nalazi na prvom spratu i sastoji se iz dva nivoa. U dnevnoj sobi je trosed na razvlačenje i dvosed, Total TV, šank, kompletno opremljena kuhinja sa trpezarijom, jedna dvokrevetna soba i kupatilo. Na drugom nivou apartmana se nalazi dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje i mini kuhinjom, dve dvokrevetne sobe i kupatilo. U ovom apartmanu je moguć boravak do 10 osoba.

Vikendica je idealna za veća društva ili više porodica, gde bi svi imali dovoljno mesta za udoban smeštaj, a opet bi bili svi na zajedno zbog druženja.

Galerija fotografjia Vikendica In Jahorina:
Apartman 1:
Apartman 2:
Cenovnik za sezonu 2019/2020 -Vikendica In Jahorina:
U pripremi!

Informacije i rezervacije: 
Jahorina info doo, Ilije Ognjanovića 3, Novi Sad, 

Telefoni: +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953; +381 63 75 78 162 
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs