Apartmani Jahorinski Izlog – Novi objekat u našoj ponudi za zimsku sezonu 2019/2020.

Novoizgrađeni apartmani Jahorinski izlog se nalaze u neposrednoj blizni Poljica na Jahorini, a od uključenja na ski stazu Poljice samo 20 metara. Objekat sadrži više apartmana različite strukture. Apartmani Izlog su moderno opremljeni i sadrže: odvojenu jednu ili dve spavaće sobe, dnevni boravak sa opremljenom kuhinjom, kupatilo, Total TV i besplatan WiFi. U svim apartmanima je podno grejanje sa termostatom, gde gosti mogu sami podešavati temperaturu koja im odgovara. Lux apartmani imaju i kamin radi pravog planinskog ugođaja.
U sklopu objekta se nalazi skijašnica koju gosti mogu besplatno da koriste za odlaganje svoje ski opreme. Odlična lokacija, udoban apartmanski smeštaj, ljubazni domaćini.
Dobro došli u apartmane Izlog na Jahorini!

Apartman Izlog  33: Dnevni boravak sa trosedom i foteljom na razvlačenje, spavaća soba sa jednim singl ležajem, kuhinja, kupatilo. Predviđen za boravak 3 osobe/max 4 (28m2).

Apartman Izlog br.13: Dnevnni boravak sa trosedom i foteljom, spavaća soba sa jednim bračnim ležajem, kuhinja, kupatilo. Predviđen za boravak 4 osobe/max 5 (30m2).

Apartman Izlog br.11 i br.21 (Kamin) : Dnevni boravak sa kaminom (kamin ima app 21) i ugaonom garniturmom na razvlačenje, kuhinja, kupatilo,spavaća soba sa francuskim ležajem. Predviđen za boravak 4 osobe/max 5 (33m2).

Apartman Izlog br.31 Lux Kamin: Dnevni boravak sa kaminom i ugaonom garniturom na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ležajem i na galeriji jedan singl ležaj. Predviđen za boravak 5 osoba (35m2).

Apartman Izlog br.22 Lux Kamin: Dnevni boravak sa kaminom i trosedom i foteljom na razvlačenje, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem i druga spavaća soba sa jednim singl ležajem, kuhinja, kupatilo. Predviđen za boravak 5 osoba/max 6 (36 m2).

Apartman Izlog br.12: Dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje, dve spavaće sobe, svaka sa francuskim ležajem, kuhinja, kupatilo. Predviđen za boravak 6 osoba (38 m2).

Apartman Izlog br.14, 24, 34: dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje, dve spavaće sobe, svaka sa francuskim ležajem, kuhinja, kupatilo.
Predviđen za boravak 6 osoba (40 m2).

Apartman Izlog 03 LOFT : Dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje, dve spavaće sobe, svaka sa francuskim ležajem, kuhinja, kupatilo. Apartman je na dve etaže.
Na prvoj etaži je dnevni boravak, kuhinja i kupatilo. Na gornjoj etaži su dve sobe. Predviđen za boravak 6 osoba/ max 7 (50 m2).

Apartman Izlog 32 LUX Kamin: Najlepši apartman u ponudi, na dve etaže. Na donjem nivou su dve spavaće sobe sa velikm francuskim ležajem, kupatilo sa velikom kadom uz pogled na stazu. Na drugu etažu vodi stepenište gde je dnevni boravak sa kaminom, ugaonom garniturom i dvosedom na razvlačenje, kuhinjom sa vlikim stolom.
Predviđen za boravak 6 osoba/ max 8(60 m2).

Galerija fotografjia Apartmani Jahorinski Izlog Jahorina:

 

Apartmani 11 i 21:
Apartmani 12 i 22:
Apartman 31:
Apartman 32:
 
Cenovnik za sezonu 2019/2020 – Apartmani Jahornski Izlog:

Apartmani Jahorinski Izlog Jahorina

Uslovi:

Cene su izražene u eur na bazi dnevnog najma apartmana.
Prvi broj u nazivu apartmana označava spratnost apartmana.
Boravišna taksa nije uključena u cenu i plaća se na Jahorini 1.10eur po osobi dnevno. Deca do 12 godina ne plaćaju takse.

Informacije i rezervacije: 
Jahorina info doo, Ilije Ognjanovića 3, Novi Sad, 
Telefoni: +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953; +381 63 75 78 162 
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs