Apartmani Obućina Kapije Jahorina

Pošalji upit

  Pošalji upit

   Apartmani Obućina Kapije Jahorina – novoizgrađeni objekat za zimsku sezonu 2023. nalazi se u jahorinskom vikend naselju Šator. Od novog šestoseda Trnovo je udaljen 100m. Apartmane krasi prelep pogled na Jahorinske staze, gondolu i dolinu Obućina Bare. Smeštaj je različite strukture, od 20m2-65m2, a u ponudi su studiji/garsonjere, kao i apartmani sa odvojenom spavaćom sobom.
   Grejanje u apartmanima je na struju (električni konvektori). Besplatan WiFi u svim smeštajnim jedinicama.Skijašnica je obezbeđena za sve goste Obućina Kapija. Parking je javni i nalazi se uz i preko puta objekta.

   Ski & Snowboard

   škola Jahorina info

   Ski škola Jahorina Info pruža usluge u obuci skijanja i snowboarda.Svi naši ski instruktori imaju dugogodišnje iskustvo u radu, i poseduju ISIA licence za rad, izdate od strane Atus BiH (Asocijacija trenera i učitelja skijanja u BiH). Naši licencirani instruktori će vam pomoći da za kratko vreme savladate sve tehnike skijanja i snowboardinga, kako za početnike, tako i za sve one koji žele da usavrše svoje skijaško i bordersko umeće.

   Informacije

   JAHORINA INFO

   Ski Škola

   Ski Pass jahorina

   ski pass

   NEKRETNINE

   Jahorina nekretnine