Vila Eskim Jahorina

Pošalji upit

  Pošalji upit

   Vila Eskim Jahorina – se nalazi u vikend naselju Šator i to na glavnom putu koji vodi u naselje. Preko puta vile Eskim se nalazi ski staza Poljice 7b, tako da možemo reći da je vila Ski in-Ski out. Objekat je novije gradnje, u sklopu koga u ponudi imamo nove, moderno opremljene apartmane. Preko puta vile je market, pekara, a u neposrednoj blzini je restoran vila Bella. U sklopu vile Eskim se nalazi  Ski rental za iznajmljivanje ski i snow board opreme. Skijašnica je obezbeđena za goste Eskim apartmana. Parking je javni i nalazi se preko puta vile.

   Eskim 103 – Apartman 2+2, kvadrature 30m2 na prvom spratu vile. Apartman sadrži: spavaću soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak opremljen ugaonom garniturom na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinja (ugradna rerna, indukciona ploča, napa, kafe apparat Dolce gusto), Total TV, kao i besplatan WiFi. Kupatilo je sa tuš kabinom u kome se nalazi i široki kupaonički radijator za sušenje veša. Grejanje je na struju (električni konvektori). Apartman je predviđen za boravak  četiri osobe.

   Apartman 104 – apartman je kvadrature 25m2, smešten na prvom spratu objekta. Spavaća soba je sa francuskim ležajem i TV-om. U dnevnom boravku se nalazi ležaj na razvlačenje, čajna kuhinja, trpezarija, Total TV. Besplatan WiFi. Kupatilo sa tuš kabinom. Grejanje na struju (električni konvektori). Predviđen za boravak 3 – 4 gosta.

   Eskim 201 – moderno opremljen apartman 2+2, kvadrature 30m2 se nalazi na drugom spratu.Sadrži dvokrevetnu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom. WiFi je besplatan, Total TV. Grejanje je na struju (električni konvektori). Preporučujemo za boravak 4 gosta.

   Eskim 202 – Apartman 2+3, kvadrature 36m2 nalazi se na drugom spratu. Udoban, moderno opremljen apartman predviđen za boravak do 5 gostiju. Spavaća soba je sa francuskim ležajem. U dnevnom boravku se nalazi trosed i fotelja na razvlačenje, opremljena kuhinja, trpezarija. WiFi besplatan, kao i Total TV. Kupatilo je sa tuš kabinom. Grejanje je na struju (električni konvektori).

   Eskim 203 – Apartman 2+2, kvadrature 30m2, smešten na drugom spratu vile. Sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje, Total TV, kuhinja, trpezarija, kupatilo sa tuš kabinom. Besplatan WiFi. Grejanje je na struju (električni konvektori). Apartman je predviđen za boravak 4 gosta.

   Eskim 303 – Moderan apartman 2+2, kvadrature 30m2, smešten na trećem spratu vile. Sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje, Total TV, opremljena kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom. Besplatan WiFi. Grejanje je na struju (električni konvektori). Apartman je predviđen za boravak 4 gosta.

   Eskim 404 – Apartman 2+2, kvadrature 22m2, smešten na 4.spratu vile Eskim. Sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje, Total TV, opremljena kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom. Besplatan WiFi. Grejanje je na struju (električni konvektori). Apartman je predviđen za boravak 3-4 gosta. Iako najmanje kvadrature, apartman je sa najlepšim pogledom i ugođajem, u kome imate sve što je potrebno za ugodan odmor.

   Ski & Snowboard

   škola Jahorina info

   Ski škola Jahorina Info pruža usluge u obuci skijanja i snowboarda.Svi naši ski instruktori imaju dugogodišnje iskustvo u radu, i poseduju ISIA licence za rad, izdate od strane Atus BiH (Asocijacija trenera i učitelja skijanja u BiH). Naši licencirani instruktori će vam pomoći da za kratko vreme savladate sve tehnike skijanja i snowboardinga, kako za početnike, tako i za sve one koji žele da usavrše svoje skijaško i bordersko umeće.

   Informacije

   JAHORINA INFO

   Ski Škola

   Ski Pass jahorina

   ski pass

   NEKRETNINE

   Jahorina nekretnine