Vila Bella Jahorina

Pošalji upit

  Pošalji upit

   VILA BELLA JAHORINA – Dobro poznata Vila Bella na Jahorini, gde godinama unazad imamo goste koji nam se uvek rado vracaju. Vila se nalazi u centralnom delu vikend naselja Šator. Udaljenost vile od ukljucenja na Ski stazu Poljice iznosi oko 150m.

   Vila „Bella” se sastoji se iz 12 novih moderno opremljenih apartmana i to:

   1/4 studio (francuski ležaj, dvosed na razvlacenje, cajna kuhinja, kupatilo)
   1/5 studio  (francuski ležaj, dva kauca na razvlacenje, cajna kuhinja, kupatilo)
   8 x 1/4 apartmana (odvojena spavaca soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa trosedom na razvlacenje, cajna kuhinja, kupatilo, terasa)
   2 x 1/5 apartmana (odvojena spavaca soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa trosedom na razvlacenje, pomocni ležaj/ fotelja na razvlacenje, cajna  kuhinja, kupatilo, terasa).

   Svaki apartman sadrži LCD TV, Wi-Fi konekciju.
   Za goste vile je obezbedjena skijašnica.
   Ispred vile se nalazi veliki javni parking.
   Maksimalan kapacitet 52 ležaja.

   Ski & Snowboard

   škola Jahorina info

   Ski škola Jahorina Info pruža usluge u obuci skijanja i snowboarda.Svi naši ski instruktori imaju dugogodišnje iskustvo u radu, i poseduju ISIA licence za rad, izdate od strane Atus BiH (Asocijacija trenera i učitelja skijanja u BiH). Naši licencirani instruktori će vam pomoći da za kratko vreme savladate sve tehnike skijanja i snowboardinga, kako za početnike, tako i za sve one koji žele da usavrše svoje skijaško i bordersko umeće.

   Informacije

   JAHORINA INFO

   Ski Škola

   Ski Pass jahorina

   ski pass

   NEKRETNINE

   Jahorina nekretnine