Vila Termag Jahorina

Pošalji upit

  Pošalji upit

   Vila Termag Jahorina je udaljena 250m od glavne hotelske zgrade i pripada Termag hotelu. Svaki apartman u vili sadrzi kamin, plazma TV, DVD uredjaj, bezicnu internet konekciju, satelitsku TV i direktnu telefonsku liniju. Vila Termag sadrzi dva tipa apartmana, Tip A za 5 osoba i Tip B za 10 osoba.

   Apartman Tip A- sadrzi spavacu sobu, dnevni boravak sa kaminom, kuhinju i kupatilo. Spavaca soba je sa francuskim lezajem, a dnevna soba sa dvosedom na razvlacenje. U Vila Termag sadrzi dva apartman ovog tipa. Predvidjen je za boravak do 5 osoba.

   Apartman Tip B – sadrzi 3 spavace sobe, dnevni boravak sa kaminom, kuhinja i kupatilo. Jedna spavaca soba je sa francuskim lezajem, a dve spavace sobe imaju francuski lezaj i jos jedan standardan lezaj. U dnevnoj sobi je dvosed na razvlacenje. Vila Termag sadrzi dva apartmana ovog tipa. Predvidjen je za boravak do 10 osoba.

   Ski & Snowboard

   škola Jahorina info

   Ski škola Jahorina Info pruža usluge u obuci skijanja i snowboarda.Svi naši ski instruktori imaju dugogodišnje iskustvo u radu, i poseduju ISIA licence za rad, izdate od strane Atus BiH (Asocijacija trenera i učitelja skijanja u BiH). Naši licencirani instruktori će vam pomoći da za kratko vreme savladate sve tehnike skijanja i snowboardinga, kako za početnike, tako i za sve one koji žele da usavrše svoje skijaško i bordersko umeće.

   Informacije

   JAHORINA INFO

   Ski Škola

   Ski Pass jahorina

   ski pass

   NEKRETNINE

   Jahorina nekretnine