Novoizgrađeni apartmani Rapid se nalaze u neposrednoj blizini atraktivnih Poljica, oko 70m od skijališta, kao i od velikog broja hotela, restorana i prodavnica. Gostima su na raspolaganju tri apartmana i jedan studio. U svim smeštajnim jedinicama je centralno grejanje na struju. Apartmani i studiji sadrže LCD TV, WiFI, Total TV. U sklopu kompleksa se nalazi salon za masažu, ski rental koji nudi usluge ski servisa, kao i ski škole. Ispred objekta se nalazi parking. Izuzetna lokacija i pozicija u odnosu na stazu, potpuno novi apartmani, upotpuniće Vaš odmor na Jahorni. Dobro došli u Apartmane Rpid na Jahorini!

Studio 4
Nalazi se na prvom spratu. Sadrži čajnu kuhinju (frižider, grejna ploča sa dve ringle, šank), francuski ležaj i dva singl ležaja, kupatilo. WiFi, LCD TV. Studio ima terasu. Maksimalan kapacitet četiri osobe, a preporuka zbog komfora je za maksimalno tri odrasle osobe ili dve odrasle i dvoje malo dece.

Apartman 4
Nalazi se na trećem spratu. Apartman sadrži: Dnevni boravak opremljen dvosedom na razvlačenje, LCD TV, WiFi, i kuhinjom (frižider, grejna ploča sa dve ringle, posuđe, šank), jednu spavaću dvokrevetnu sobu (francuski ležaj), kupatilo i terasu. Maksimalan kapacite četiri osobe.

Apartman 5
Nalazi se na prvom spratu. Apartman sadrži: Dnevni boravak opremljen dvosedom na razvlačenje, LCD TV, WiFi, i kuhinjom (frižider, grejna ploča sa dve ringle, posuđe, šank), jednu spavaću trokrevetnu sobu (francuski ležaj i jedan standardan ležaj), kupatilo i terasu. Maksimalan kapacite pet osoba.

Apartman 6
Nalazi se na prvom spratu. Apartman sadrži: Dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje (LCD TV, WiFi) i kuhinjom (šank, frižider, grejna ploča sa dve ringle, posuđe), dve odvojene spavaće sobe (jedna soba sa francuskim ležajem, a u drugoj su kreveti na sprat) i kupatilo. Sve sobe su opremljene plakarima. Apartman ima terasu. Maksimalan kapacitet šest osoba.

Galerija fotografjia Apartmana Rapid Jahorina:
Studio 4:
Apartman 4:
Apartman 5:
Apartman 6:
Cenovnik za sezonu 2019/2020 – Apartmani Rapid Jahorina: 
Apartmani Rapid Jahorina

USLOVI:
Cene su na bazi dnevnog najma apartmana
U cenu nije uracunata boravisna taksa koja iznosi 1,30€ po osobi dnevno ( placa se na Jahorini)
Deca do 12 god. ne placaju boravisnu taksu 

Informacije i rezervacije: 
Jahorina info doo, Ilije Ognjanovića 3, Novi Sad, 
Telefoni: +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953; +381 63 75 78 162 
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs