HOTEL BOARD 4* JAHORINA se nalazi u središnjem delu Olimpijskog centra, na 100 metara udaljenosti od Hotela Vučko i Termag, kao i od ski staze Poljice. Moderan hotel, koji je zadržao toplinu planinskog ambijenta, nudi bogatu ponudu za svoje goste. Hotel Board sadrži dvokrevetne sobe, trokrevetne sobe, studio sobe i lux apartman. Svaka soba/studio/apartman ima SAT TV, direktnu telefonsku liniju, mini bar, kupatilo. Lux apartman poseduje i đakuzi. Gostima je na raspolaganju restoran domaće i međunarodne kuhinje, u čijim specijalitetima možete uživati u ugodnom ambijentu pored kamina. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona, samoposluživanje-švedki sto, doručak i večera. Pored restorana je i kafe bar, u kom se možete opustiti uz piće i prelep pogled na šumovite predele Jahorine. Gosti hotela mogu besplatno da koriste Board wellness centar, koji je prava oaza mira i relaksacije. Možete koristiti bazen, saunu, parno kupatilo, kao i tetetanu, koja je takođe u sklopu wellness centra. Hotel Board za svoje najmlađe goste ima igraonicu sa svim potrebnim sadržajima za lepo druženje i zabavu. U sklopu hotela se nalazi Board poslovni centar sa opremljenom i funkcionalnom salom za sve vrste seminara i konferencija, kao i ski rental i ski škola sa licenciranim ski i snowboard instruktorima. Posetite hotel Board na Jahorini i provedite kvalitetan i ispunjen odmor!

Galerija fotografjia Hotela Board Jahorina:
Cenovnik za sezonu 2019/2020 – Hotel Board Jahorina:
Hotel Board Jahorina

 

HOTELSKI USLOVI:
Cene su po osobi po danu na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto), sa uključenim sadržajima WELLNESS-a (bazen, sauna, parno kupatilo i fitness sala).
Svaka osoba na pomoćnom ležaju ima 30% popusta, uz uslov da su osnovni ležajevi popunjeni.
Deca do 6 godina borave gratis na pomoćnom ležaju, a deca od 6-12 godina imaju 50% popusta na pomoćnom ležaju, u pratnji dve odrasle osobe.
Obavezna doplata za novogodišnju večeru iznosi 50.00 EUR za odrasle, a za  decu od 7 do 15 godina 25.00 EUR.
U cenu nije uračunata BTO koja iznosi 1.30 EUR-a po osobi na dan. Deca do 12 god ne plaćaju BTO.
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Check in je iza 14h, a check out do 11h.
PREVREMENI ODLAZAK: Ukoliko dođe do prevremenog odlaska (sa izuzetkom smrti ili bolesti člana uže porodice) obračunava se 50% od pune cene do datuma završetka rezervacije.
Hotel ne uzima u obzir loše vreme ili slične situacije kao valjan razlog za prekid boravka ili prevremeni odlazak.
 
Informacije i rezervacije: 

Jahorina info doo, Ilije Ognjanovića 3, Novi Sad, 

Telefoni: +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953; +381 63 75 78 162 
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs