HOTEL BOARD 4* JAHORINA se nalazi u sredisnjem delu Olimpijskog centra, na 100 metara udaljenosti od Hotela Vucko i Termag, kao i od ski staze Poljice. Moderan hotel, koji je zadrzao toplinu planinskog ambijenta, nudi bogatu ponudu za svoje goste. Hotel Board sadrzi dvokrevetne sobe, trokrevetne sobe, superior sobe i lux apartman. Svaka soba/suite/apartman ima SAT TV, direktnu telefonsku liniju, mini bar, kupatilo. Lux apartman poseduje i djakuzi. Gostima je na raspolaganju restoran domace i medjunarodne kuhinje, u cijim specijalitetima mozete uzivati u ugodnom ambijentu pored kamina. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona, samoposluzivanje-svedki sto, dorucak i vecera. Pored restorana je i kafe bar, u kom se mozete opustiti uz pice i prelep pogled na sumovite predele Jahorine. Gosti hotela mogu besplatno da koriste Board wellness centar, koji je prava oaza mira i relaksacije. Mozete koristiti bazen, saunu, parno kupatilo, kao i teretanu, koja je takodje u sklopu wellness centra. Hotel Board za svoje najmladje goste ima igraonicu sa svim potrebnim sadrzajima za lepo druzenje i zabavu. U sklopu hotela se nalazi Board poslovni centar sa opremljenom i funkcionalnom salom za sve vrste seminara i konferencija, kao i ski rental i ski skola sa licenciranim ski i snowboard instruktorima. Posetite hotel Board na Jahorini i provedite kvalitetan i ispunjen odmor!

Galerija fotografjia Hotela Board Jahorina:

Cenovnik za sezonu 2021/2022 – Hotel Board Jahorina:


HOTELSKI USLOVI:

Cene su izražene u eur na bazi polupansiona (švedski sto dorucak i vecera) po osobi po danu sa ukljucenim sadržajima WELLNESS-a (bazen, sauna, parno kupatilo i fitens sala).
Svaka osoba na pomocnom ležaju ima 30% popusta, uz uslov da su osnovni ležajevi popunjeni.
Deca do 6 godina borave gratis na pomocnom ležaju, a deca od 6-12 godina imaju 50% popusta na pomocnom ležaju u pratnji dve odrasle osobe u sobi.
Obavezna doplata za novogodišnju veceru iznosi 60.00 EUR za odrasle, a deca od 7-15 godina placaju 30.00 EUR.
Boravišna taksa sa osiguranjem nije ukljucena u cenu i iznosi 1.30 EUR po osobi po danu (Boravišna taksa 1.00 EUR i osiguranje 0.30 EUR. Deca do 12 god ne placaju BT, samo osiguranje).
Placa se u hotelu. Prijava gosta od 15h, odjava do 11h. Kucni ljubimci nisu dozvoljeni.

*PREVREMENI ODLAZAK: Ukoliko dodje do prevremenog odlaska, sa izuzetkom smrti ili bolesti clana uže porodice, obracunava se 50% od pune cene do datuma završetka rezervacije. Hotelijer ne uzima u obzir loše vreme ili slicne situacije, kao valjan razlog za prekid boravka ili prevremeni odlazak.

 
Informacije i rezervacije: 
 

Jahorina info
Telefoni:
Srb: +381 63 75 78 162; +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953
BiH: +387 65 631 644
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs