HOTEL SPORT 3* JAHORINA  se nalazi u centru Poljica na Jahorini, na samoj skijaskoj stazi na 1540 m nadmorske visine. Hotel Sport Granzov Jahorina vam nudi sve usluge na jednom mestu. Udoban smestaj na sjajnoj lokaciji, restoran sa dobro poznatom domacom kuhinjom, vrhunski ski servis i rental, profesionalnu ski skolu Granzov, prodavnicu ski opreme i ski bar. Hotel raspolaze sa 7 komfornih i moderno opremljenih soba i 6 prostranih cetverokrevetnih apartmana. U pojedinim dvokrevetnim sobama se nalazi i pomocni lezaj, a kupatilo je opremljeno tus kabinom. Apartmani imaju dnevnu sobu sa ugaonom garniturom na razvlacenje, sobu sa francuskim lezajem u koju se po potrebi moze ubaciti pomocni lezaj i kupatilo sa tus kabinom. Svaka soba i apartman imaju LCD TV, SAT TV, besplatan WiFi internet. Gostima je na raspolaganju a la cart restoran sa velikim izborom domace i internacionalne kuhinje i ski bar, koji je idealan za kratke skijaske predahe uz picu ili topli sendvic. U sklopu hotela se nalazi ski servis i ski rental koji nudi veliki izbor najmodernije i najsavremenije opreme za skijanje i snowboard. U ski rentalu mozete iznajmiti opremu i za nordijsko skijanje, krplje za hodanje, decije sanke. Sva oprema koja se iznajmljuje je servisirana, a pancerice dezinfekovane i osusene. Gosti hotela Sport Granzov imaju obezbedjenu skijasnicu za svoju opremu, kao i specijalne popuste ukoliko iznajmljuju ski opremu. Unutar hotela je i prodavnica Intersport Granzov, jedan od najpoznatijih lanaca prodavnica sportske opreme, sa velikim izborom opreme za skijanje i snowboard, kao i dodatne opreme (kape, naocare, rukavice, kreme za suncanje). Svi sadrzaji na jednom mestu, idealna pozicija i ljubaznost domacina ispunjavaju sve uslove za jedan idealan skijaski odmor

Galerija fotografjia Hotela Sport Jahorina:

Cenovnik za sezonu 2021/2022 – Hotel Sport  Jahorina:

Cenovnik za sobe:

Cenovnik za apartmane:

 

HOTELSKI USLOVI:
– Smene su na 7 dana od nedelje do nedelje. Kraci boravak na upit.
– Cene za SOBE su po osobi po danu na bazi nocenja sa doruckom (švedski sto).
– Cene za APARTMANE su po apartmanu po danu sa ukljucenim dorckom (švedski sto).
– Apartmani su za 4 osobe, doplata za 5.osobu 10.23 EUR/20 BAM
– Apartmani su bez upotrebe kuhinje.
– Doplata za polupansion po želji iznosi 10.23 EUR/ 20 BAM po osobi dnevno.
– Popust na korišcenje pomocnog ležaja u sobama iznosi 30%, uz uslov da su osnovni ležajevi popunjeni.
– Deca do 3 godine borave gratis. Deca od 3-12 godina imaju popust 30% na odvojenom ležaju u sobama.
– Boravišna taksa sa osiguranjem iznosi 1.30eur po osobi dnevno (za starije od 12 godina). Placa se u hotelu na licu mesta.
– Za 1/1 sobu doplata iznosi 50%.
– Hotel ne prima kucne ljubimce.
– Check in od 14h, Check out do 11h

PREVREMENI ODLAZAK:
Ukoliko do?e do prevremenog odlaska, sa izuzetkom smrti ili bolesti
clana uže porodice, obracunava se 50% od pune cene do datuma završetka rezervacije.
Hotelijer ne uzima u obzir loše vreme ili sli?ne situacije, kao valjan razlog za prekid boravka ili prevremeni odlazak..

 
Informacije i rezervacije: 
Jahorina info
Telefoni:
Srb: +381 63 75 78 162; +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953
BiH: +387 65 631 644
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs