HOTEL TERMAG 4* JAHORINA je najlepsa slika Jahorine koja ce vas docekati na samom dolasku na planinu. Nalazi se u Poljicama, centru Jahorine, na samoj stazi pored novog sestoseda Poljice na 1550 metara nadmorske visine. Hotel Termag sadrzi 71 komfornu sobu, 21 luksuzno opremljen apartman i jedan predsednicki apartman. Kompletan namestaj, kao i enterijer hotela je izradjen od punog drveta i posebnog je dizajna. Apartmani i sobe sadrze mini bar, sef, SAT TV, direktnu telefonsku liniju i internet. Restoran hotela Termag sadrzi 200 mesta i nudi bogatu ponudu domacih tradicionalnih jela. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona, svedski sto (dorucak i vecera). Odmah pored hotela Trmag na ski stazi, nalazi se restoran Koliba, koji vam nudi veliki izbor raznovrsnih specijaliteta, u kojim mozete uzivati nakon skijanja ili u vecernjim casovima uz muziku i zabavu. Hotel Termag poseduje odlican wellness centar sa bazenom, saunom, parnim kupatilom i djakuzijem. Od dodatnih sadrzaja izdvajamo: restoran, kamin salu, kompletno opremljenu konferencijsku salu sa 350 mesta, spa centar, masaze i tretmane, igraonicu za decu,  ski skolu i ski rental. Svojim gostima garantuje udobnost, topao ambijent i nezaboravan odmor na planini! Hotel Termag je pravi dragulj i ponos Jahorine.

Galerija fotografjia Hotela Termag Jahorina:

Cenovnik za sezonu 2021/2022 – Hotel Termag Jahorina:

SOBE:

MV – podrazumeva sobu sa pogledom na planinu
FS – podrazumeva sobu sa prednje strane hotela

HOTELSKI USLOVI:
Cene za sobe su izražene u EUR, po osobi, po danu.
Cene u Economic i Lux sobama ukljucuju: nocenje, veceru i dorucak sa bife stola i parking mesto ispred hotela.
Popust na 3. pomocni ležaj za odrasle osobe u LUX sobi iznosi 20% na redovnu cenu ležaja.
Popust na 3. pomocni ležaj za decu dobi od 6-12 godina u LUX sobi iznosi 50% na redovnu cenu ležaja.
Sve sobe imaju: mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, besplatan WiFi signal.
Korišcenje Wellness i SPA centra nije ukljuceno u cenu sobe i dodatno se doplacuje. Za goste u Economic i Lux sobama cena 3-casovne ulaznice za korišcenje paketa – bazen, sauna i parno kupatilo, iznosi 21,00 EUR za odrasle i 10,50 EUR za decu od 6-12 godina.
Moguce je doplatiti parking mesto u podzemnoj garaži po ceni od 21,00 EUR po danu. Rezervacije se ne primaju unapred nego iskljucivo na osnovu raspoloživosti u trenutku dolaska.

APARTMANI:

Cene za apartmane su izražene u EUR po smeštajnoj jedinici po danu.
Maximalan broj osoba u apartmanu je 5.
U cenu smeštaja u Basic, Family i Superior apartmanima ukljuceno je: nocenje, vecera i dorucak sa bife stola, korišcenje wellnes i SPA usluga (bazen, sauna, parno kupatilo) i parking mesto u podzemnoj garaži. Svi apartmani imaju mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, besplatan WiFi signal.
Doplata za 5.pomocni ležaj u Family i Superior apartmanu, a na osnovu raspoloživosti, iznosi 25% na redovnu dnevnu cenu apartmana.
Deca uzrasne dobi od 0-5.99 godina borave Gratis u svim tipovima smeštajnih jedinica. Zavisno od uzrasne dobi dobijaju pomocni ležaj ili krevetac.

DOPLATE:
Boravišna taksa i osiguranje nisu ukljuceni u cenu smeštaja i iznose 1,08 EUR po osobi po danu. Deca od 0-12 godina ne placaju taksu.
Za sve goste koji borave u novogodišnjem terminu obavezna je doplata za novogodišnju noc sa svecanom vecerom u iznosu od 100,00 EUR za odrasle i 50,00 EUR za decu od 6-12.

 

Informacije i rezervacije: 
Jahorina info doo 
Telefoni: 
Srb: +381 63 75 78 162; +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953
BiH: +387 65 631 644

E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs