Apartmani Jahorinski Konaci

Pošalji upit

  Pošalji upit

   Apartmani Rapid Jahorina se nalaze u neposrednoj blizini atraktivnih Poljica, oko 70m od skijalista, kao i od velikog broja hotela, restorana i prodavnica. Gostima su na raspolaganju tri apartmana i jedan studio. U svim smestajnim jedinicama je centralno grejanje na struju. Apartmani i studiji sadrze LCD TV, WiFI, Total TV. U sklopu kompleksa se nalazi salon za masazu, ski rental koji nudi usluge ski servisa, kao i ski skole. Ispred objekta se nalazi parking. Izuzetna lokacija i pozicija u odnosu na stazu, potpuno novi apartmani, upotpunice Vas odmor na Jahorni. Dobro dosli u Apartmane Rapid na Jahorini!

   Studio 4
   Nalazi se na prvom spratu. Sadrzi cajnu kuhinju (frizider, grejna ploca sa dve ringle, sank), francuski lezaj i dva singl lezaja, kupatilo. WiFi, LCD TV. Studio ima terasu. Maksimalan kapacitet cetiri osobe, a preporuka zbog komfora je za maksimalno tri odrasle osobe ili dve odrasle i dvoje malo dece.

   Apartman 4
   Nalazi se na trecem spratu. Apartman sadrzi: Dnevni boravak opremljen dvosedom na razvlacenje, LCD TV, WiFi, i kuhinjom (frizider, grejna ploca sa dve ringle, posudje, sank), jednu spavacu dvokrevetnu sobu (francuski lezaj), kupatilo i terasu. Maksimalan kapacite cetiri osobe.

   Apartman 5
   Nalazi se na prvom spratu. Apartman sadrzi: Dnevni boravak opremljen dvosedom na razvlacenje, LCD TV, WiFi, i kuhinjom (frizider, grejna ploca sa dve ringle, posudje, sank), jednu spavacu trokrevetnu sobu (francuski lezaj i jedan standardan lezaj), kupatilo i terasu. Maksimalan kapacite pet osoba.

   Apartman 6
   Nalazi se na prvom spratu. Apartman sadrži: Dnevni boravak sa dvosedom na razvlacenje (LCD TV, WiFi) i kuhinjom (sank, frizider, grejna ploca sa dve ringle, posudje), dve odvojene spavace sobe (jedna soba sa francuskim lezajem, a u drugoj su kreveti na sprat) i kupatilo. Sve sobe su opremljene plakarima. Apartman ima terasu. Maksimalan kapacitet sest osoba.

   Ski & Snowboard

   škola Jahorina info

   Ski škola Jahorina Info pruža usluge u obuci skijanja i snowboarda.Svi naši ski instruktori imaju dugogodišnje iskustvo u radu, i poseduju ISIA licence za rad, izdate od strane Atus BiH (Asocijacija trenera i učitelja skijanja u BiH). Naši licencirani instruktori će vam pomoći da za kratko vreme savladate sve tehnike skijanja i snowboardinga, kako za početnike, tako i za sve one koji žele da usavrše svoje skijaško i bordersko umeće.

   Informacije

   JAHORINA INFO

   Ski Škola

   Ski Pass jahorina

   ski pass

   NEKRETNINE

   Jahorina nekretnine