Novoizgradjeni apartmani Rapid se nalaze u neposrednoj blizini atraktivnih Poljica, oko 70m od skijalista, kao i od velikog broja hotela, restorana i prodavnica. Gostima su na raspolaganju tri apartmana i jedan studio. U svim smestajnim jedinicama je centralno grejanje na struju. Apartmani i studiji sadrze LCD TV, WiFI, Total TV. U sklopu kompleksa se nalazi salon za masazu, ski rental koji nudi usluge ski servisa, kao i ski skole. Ispred objekta se nalazi parking. Izuzetna lokacija i pozicija u odnosu na stazu, potpuno novi apartmani, upotpunice Vas odmor na Jahorni. Dobro dosli u Apartmane Rapid na Jahorini!

Studio 4
Nalazi se na prvom spratu. Sadrzi cajnu kuhinju (frizider, grejna ploca sa dve ringle, sank), francuski lezaj i dva singl lezaja, kupatilo. WiFi, LCD TV. Studio ima terasu. Maksimalan kapacitet cetiri osobe, a preporuka zbog komfora je za maksimalno tri odrasle osobe ili dve odrasle i dvoje malo dece.

Apartman 4
Nalazi se na trecem spratu. Apartman sadrzi: Dnevni boravak opremljen dvosedom na razvlacenje, LCD TV, WiFi, i kuhinjom (frizider, grejna ploca sa dve ringle, posudje, sank), jednu spavacu dvokrevetnu sobu (francuski lezaj), kupatilo i terasu. Maksimalan kapacite cetiri osobe.

Apartman 5
Nalazi se na prvom spratu. Apartman sadrzi: Dnevni boravak opremljen dvosedom na razvlacenje, LCD TV, WiFi, i kuhinjom (frizider, grejna ploca sa dve ringle, posudje, sank), jednu spavacu trokrevetnu sobu (francuski lezaj i jedan standardan lezaj), kupatilo i terasu. Maksimalan kapacite pet osoba.

Apartman 6
Nalazi se na prvom spratu. Apartman sadrži: Dnevni boravak sa dvosedom na razvlacenje (LCD TV, WiFi) i kuhinjom (sank, frizider, grejna ploca sa dve ringle, posudje), dve odvojene spavace sobe (jedna soba sa francuskim lezajem, a u drugoj su kreveti na sprat) i kupatilo. Sve sobe su opremljene plakarima. Apartman ima terasu. Maksimalan kapacitet sest osoba.

Galerija fotografija Apartmana Rapid Jahorina:

Studio 4:
Apartman 4:
Apartman 5:
Apartman 6:

Cenovnik za sezonu 2021/2022-  Apartmani Rapid Jahorina: 

USLOVI:
Cene su na bazi dnevnog najma apartmana
U cenu nije uracunata boravisna taksa koja iznosi 1.00 eur po osobi dnevno ( placa se na Jahorini)
Deca do 12 god. ne placaju boravisnu taksu 

Informacije i rezervacije: 
Jahorina info
Telefoni:
Srb: +381 63 75 78 162; +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953
BiH: +387 65 631 644
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs