Hotel Rajska dolina Jahorina

Pošalji upit

  Pošalji upit

   HOTEL RAJSKA DOLINA JAHORINA je potpuno je renoviran pred zimsku sezonu 2020/2021, pa je tako najstariji hotel na Jahorini zablistao punim sjajem. Smešten je na samom ulazu na planinu, pored platoa Poljice iz koga se pruža predivan pogled na skijalište i novu gondolu Poljice. Parking za goste je obezbe?en u sklopu kompleksa.

   Restoran hotela nudi bogatu gastronomsku ponudu, a od dodatnih hotelskih sadržaja izdvajamo: wellness centar, teretana, igraonica, skijašnica, kamin sala, frizerski salon…

   Kapacitet hotela je oko 200 ležajeva, i to 92 sobe i 2 apartmana. Sobe su kategorisane kao ekonomik i standard plus sobe. Enterijer soba je dizajniran toplim bojama i u elegantnom stilu.

   Smeštajne jedinice u hotelu Rajska dolina:

   Ekonomik soba: kvadratura sobe od 12-16 m2. Francuski ležaj (160 x 200 cm) ili mogu biti odvojeni ležaji (2 ležaja 80 x 200 cm), podno grejanje u kupatilu, kablovska TV, internet, sef, fen i mini bar. Maksimalan kapacitet 2 osobe.

   Standard plus soba: kvadratura sobe od 20-25 m2. Francuski ležaj (180 x 200 cm) ili mogu biti odvojeni ležaji (2 ležaja 90 x 200 cm), sofa (160 x 200 cm) ili fotelja (80 x 200 cm), koja po potrebi može poslužiti kao pomo?ni ležaj, podno gt+rijanje u kupatilu, kablovska TV, internet, sef, fen i mini bar. Maksimalan kapacitet 3-4 osobe.

   Lux apartman: kvadratura 75-80 m2, dnevna soba, dve spava?e sobe– francuski ležaj(180 x 200 cm) + francuski ležaj(200 x 200 cm), fotelja (80 x 200 cm), koja po potrebi može poslužiti kao pomo?ni ležaj, terasa, dva kupatila, podno grejanje u kupatilu, kablovska TV, internet, sef, fen i mini bar. Maksimalan kapacitet 4 – 5 osoba.

   Uživajte u rajskom ambijentu u hotelu Rajska dolina na Jahorini. Dobro došli!

   Ski & Snowboard

   škola Jahorina info

   Ski škola Jahorina Info pruža usluge u obuci skijanja i snowboarda.Svi naši ski instruktori imaju dugogodišnje iskustvo u radu, i poseduju ISIA licence za rad, izdate od strane Atus BiH (Asocijacija trenera i učitelja skijanja u BiH). Naši licencirani instruktori će vam pomoći da za kratko vreme savladate sve tehnike skijanja i snowboardinga, kako za početnike, tako i za sve one koji žele da usavrše svoje skijaško i bordersko umeće.

   Informacije

   JAHORINA INFO

   Ski Škola

   Ski Pass jahorina

   ski pass

   NEKRETNINE

   Jahorina nekretnine