Lux Vila Idealan Odmor Jahorina

Pošalji upit

  Pošalji upit

   Lux Vila Idealan Odmor Jahorina – Smeštena u jahorinskom vikend naselju Šator (Balvanište) uz glavni put. Od ski staze Poljice je udaljena 50m, tako da na skijama odlazite i dolazite do smeštaja. Potpuno renovirana vila pred zimsku sezonu 2023/2024. Pored kuće se nalazi i parking za goste. Vikendica je podeljena na tri etaže.

   U prizemlju se nalazi: Dnevni boravak sa kaminom, TV, opremljena kuhinja I trpezarija. U sklopu kuhinje je i mašina za pranje posuđa, veliki frižider. Kupatilo je sa tuš kabinom, a posebno je izdvojen WC. Na drugoj etaži je prostran i udoban dnevni boravak opremljen ugaonom garniturom i sa kaminom, TV-om.  Na istom spratu se nalazi  jedna dvokrevetna spavaća soba. Na trećoj etaži se nalaze dve dvokrevetne spavaće sobe, od kojih jedna ima TV. Besplatan WiFi u celoj vili. Grejanje je centralno. Zbog dva kamina, tri spavaće sobe, dva kupatila, kuća pruža idealan odmor. Vila je predviđena za maksimalno osam gostiju. Fenomenalna Vila Idealan Odmor će sigurno ispuniti sva Vaša očekivanja i pružiti Vam potpun ugođaj boravka na planini.

   Ski & Snowboard

   škola Jahorina info

   Ski škola Jahorina Info pruža usluge u obuci skijanja i snowboarda.Svi naši ski instruktori imaju dugogodišnje iskustvo u radu, i poseduju ISIA licence za rad, izdate od strane Atus BiH (Asocijacija trenera i učitelja skijanja u BiH). Naši licencirani instruktori će vam pomoći da za kratko vreme savladate sve tehnike skijanja i snowboardinga, kako za početnike, tako i za sve one koji žele da usavrše svoje skijaško i bordersko umeće.

   Informacije

   JAHORINA INFO

   Ski Škola

   Ski Pass jahorina

   ski pass

   NEKRETNINE

   Jahorina nekretnine