Pansion Winter Jahorina

Pošalji upit

  Pošalji upit

   PANSION WINTER JAHORINA je radjen u planinskom I ujedno modernom stilu, smesten u vikend naselju Sator i neposrednoj blizini kafea Peggy. Nalazi se 100 metara od ski staze. Pansion se sastoji od tri apartmana, dvokrevetnih, trokrevetnih i cetvorokrevetnih soba. Apartmani su potpuno novi, vrhunski opremljeni, predvidjeni za boravak od cetiri do deset osoba. Gosti koji koriste najam apartmana ukoliko zele mogu doplatiti na licu mesta uslugu pansiona.
   Grejanje je centralno. Besplatan WiFi u celom objektu. U pansionskom delu objekta nalazi se restoran i kamin sala.
   U domacinski toplom i prijatnom ambijentu, stvorenom za druzenje i odmor, nikada Vam nece biti dosadno. Obilna i kvalitetna domaca kuhinja zadovovljice sigurno i Vas ukus.
   Od dodatnih sadrzaja, gosti mogu koristiti moderan Spa centar (SPA 10eur – 90min, Masaza 15eur-30min)
   Pansion Winter vam nudi mogucnost da osjetite kako izgleda jedan pravi skijaski odmor, koji cete sigurni smo, dugo pamtiti.
   Pansion Winter je kompletno renoviran pred sezonu 2015/2016.

   Ski & Snowboard

   škola Jahorina info

   Ski škola Jahorina Info pruža usluge u obuci skijanja i snowboarda.Svi naši ski instruktori imaju dugogodišnje iskustvo u radu, i poseduju ISIA licence za rad, izdate od strane Atus BiH (Asocijacija trenera i učitelja skijanja u BiH). Naši licencirani instruktori će vam pomoći da za kratko vreme savladate sve tehnike skijanja i snowboardinga, kako za početnike, tako i za sve one koji žele da usavrše svoje skijaško i bordersko umeće.

   Informacije

   JAHORINA INFO

   Ski Škola

   Ski Pass jahorina

   ski pass

   NEKRETNINE

   Jahorina nekretnine