VILA MARIJA JAHORINA  se nalazi pored glavnog puta koji vodi iz Poljica prema vikend naselju Sator. Na nadmorskoj visini od 1600 metara pruza svojim gostima lak i pristupacan dolazak na skijama do staze i natrag do kuce. Od centra Poljica, prodavnica i restorana je udaljena oko 500 metara. U sklopu vile je sest moderno opremljenih apartmana, kao i jedan manji studio. Grejanje je centralno, besplatan WiFi, Total TV, a svim gostima je obezbedjena skijasnica za odlaganje ski opreme.

Studio 1 se nalazi u prizemlju vile i predvidjen je za boravak 2 osobe. U svom sastavu ima kupatilo, mini kuhinju, trosed na razvlacenje, TV.

Apartman 2 (kamin) je smesten u prizemlju. Ima prelep dnevni boravak sa kaminom, trosedom i dvosedom koji se razvlace i koriste za spavanje, TV, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo. Apartman ima odvojenu dvokrevetnu sobu. Predlazemo za boravak 4 do 5 osoba.

Apartman 3 (crveni) je smesten na prvom spratu vile Marija. Sastoji se iz dnevnog boravka sa dvosedom, trosedom i foteljom na razvlacenje, TV, opremljene kuhinje, odvojene dvokrevetne sobe i kupatila. Preporuka je za boravak 4-6 osoba.

Apartman 4 (crveni) je smesten na prvom spratu vile Marija. Sastoji se iz dnevnog boravka sa dvosedom, trosedom i foteljom na razvlacenje, TV, opremljene kuhinje, odvojene dvokrevetne sobe i kupatila. Preporuka je za boravak 4-6 osoba.

Apartman 5 (zeleni) se nalazi na drugom spratu vile. Sadrzi dnevnu sobu sa trosedom i ugaonom garniturom na razvlacenje, TV, opremljenu kuhinju, odvojenu dvokrevetnu sobu, kupatilo. Preporuka za udoban boravak 4 do 5 osoba.

Apartman 6 (zeleni) se nalazi na drugom spratu vile. Sadrzi dnevnu sobu sa trosedom i ugaonom garniturom na razvlacenje, TV, opremljenu kuhinju, odvojenu dvokrevetnu sobu, kupatilo. Preporuka za udoban boravak 4 do 5 osoba.

Apartman 7 (potkrovlje) u svom sastavu ima cetverokrevetnu sobu, kupatilo, dnevnu sobu sa dva kauca na razvlacenje i opremljenu kuhinju. Preporuka za udoban boravak 4 do 6 osoba.

Galerija fotografjia Vila Marija Jahorina:

Studio 1:
Apartman 2:
Apartman 3 i 4:
Apartman 5 i 6:
Apartman 7:

Cenovnik za sezonu 2021/2022 – Vila Marija Jahorina:

 

USLOVI:
Cene su izrazene u eur na bazi dnevnog najma apartmana.
U cenu nije uracunata boravisna taksa koja iznosi 1.00 eur po osobi dnevno (placa se na Jahorini).
Deca do 12 god. ne placaju boravisnu taksu.

Informacije i rezervacije: 

Jahorina info
Telefoni:
Srb: +381 63 75 78 162; +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953
BiH: +387 65 631 644
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs