Vila Marija Jahorina

Pošalji upit

  Pošalji upit

   VILA MARIJA JAHORINA  se nalazi pored glavnog puta koji vodi iz Poljica prema vikend naselju Sator. Na nadmorskoj visini od 1600 metara pruza svojim gostima lak i pristupacan dolazak na skijama do staze i natrag do kuce. Od centra Poljica, prodavnica i restorana je udaljena oko 500 metara. Od steze je udaljena U sklopu vile je sest moderno opremljenih apartmana, kao i jedan manji studio. Grejanje je centralno, besplatan WiFi, Total TV, a svim gostima je obezbedjena skijasnica za odlaganje ski opreme.

   Studio 1 se nalazi u prizemlju vile i predvidjen je za boravak 2 osobe. U svom sastavu ima kupatilo, mini kuhinju, trosed na razvlacenje, TV.

   Apartman 2 (kamin) je smesten u prizemlju. Ima prelep dnevni boravak sa kaminom, trosedom i dvosedom koji se razvlace i koriste za spavanje, TV, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo. Apartman ima odvojenu dvokrevetnu sobu. Predlazemo za boravak 4 do 5 osoba.

   Apartman 3 (crveni) je smesten na prvom spratu vile Marija. Sastoji se iz dnevnog boravka sa dvosedom, trosedom i foteljom na razvlacenje, TV, opremljene kuhinje, odvojene dvokrevetne sobe i kupatila. Preporuka je za boravak 4-6 osoba.

   Apartman 4 (crveni) je smesten na prvom spratu vile Marija. Sastoji se iz dnevnog boravka sa dvosedom, trosedom i foteljom na razvlacenje, TV, opremljene kuhinje, odvojene dvokrevetne sobe i kupatila. Preporuka je za boravak 4-6 osoba.

   Apartman 5 (zeleni) se nalazi na drugom spratu vile. Sadrzi dnevnu sobu sa trosedom i ugaonom garniturom na razvlacenje, TV, opremljenu kuhinju, odvojenu dvokrevetnu sobu, kupatilo. Preporuka za udoban boravak 4 do 5 osoba.

   Apartman 6 (zeleni) se nalazi na drugom spratu vile. Sadrzi dnevnu sobu sa trosedom i ugaonom garniturom na razvlacenje, TV, opremljenu kuhinju, odvojenu dvokrevetnu sobu, kupatilo. Preporuka za udoban boravak 4 do 5 osoba.

   Apartman 7 (potkrovlje) u svom sastavu ima cetverokrevetnu sobu, kupatilo, dnevnu sobu sa dva kauca na razvlacenje i opremljenu kuhinju. Preporuka za udoban boravak 4 do 6 osoba.

   Ski & Snowboard

   škola Jahorina info

   Ski škola Jahorina Info pruža usluge u obuci skijanja i snowboarda.Svi naši ski instruktori imaju dugogodišnje iskustvo u radu, i poseduju ISIA licence za rad, izdate od strane Atus BiH (Asocijacija trenera i učitelja skijanja u BiH). Naši licencirani instruktori će vam pomoći da za kratko vreme savladate sve tehnike skijanja i snowboardinga, kako za početnike, tako i za sve one koji žele da usavrše svoje skijaško i bordersko umeće.

   Informacije

   JAHORINA INFO

   Ski Škola

   Ski Pass jahorina

   ski pass

   NEKRETNINE

   Jahorina nekretnine