HOTEL DVA JAVORA 3* JAHORINA se nalazi na 1600 m nadmorske visine, u neposrednoj blizini ski zicara Ogorjelica 1 i Ogorjelica 2. Iz hotela se pruza predivan pogled na ski staze i sumovite padine Jahorine. Hotel Dva javora raspolaze sa 6 moderno opremljenih apartmana i 20 standardnih soba. Apartmani sadrze dnevni boravak, spavace sobe, hodnik i dva kupatila. Svaka soba i apartman imaju kupatilo, SAT TV, direktnu telefonsku liniju i wireless konekciju. Gostima je na raspolaganju sobna usluga, fen za kosu, kao i usluge pranja i peglanja vesa. U udobnom ambijentu restorana, kapaciteta 130 mesta, mozete uzivati u raznovrsnim specijalitetima domace i internacionalne kuhinje. Od dodatnih hotelskih sadrzaja izdvajamo: restoran sa otvorenim ognjistem, kafe bar, kamin sala, sauna, salon za masazu, sala za stoni tenis, bilijar i pikado, ski rental, ski servis, ski skola i mini market. Bez obzira da li dolazite da uzivate u skijanju na jahorinskim stazama ili zelite biti na cistom planinskom vazduhu i uzivati u dugim setnjama, Hotel Dva javora je idealan izbor.

Galerija fotografjia Hotela Dva Javora Jahorina:

Cenovnik za sezonu 2021/2022- Hotel Dva Javora Jahorina:

Cene – Nocenje sa doruckom:

Cena – Polupansion:

 

HOTELSKI USLOVI:

Cene su izražene u eur po osobi po danu na bazi izabrane usluge.
–Posluženje obroka (preko 15 gostiju) – na bazi švedskog stola
-Popust na treci i cetvrti ležaj 20%.
-Doplata za 1/1 sobu 20%.
-Deca do 5 godina u pratnji dve odrasle osobe borave gratis.
–Deca od 5-12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 50%.
–Deca od 5-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe placaju punu cenu aranžmana.
–Boravišna taksa nije ukljucena u cenu i iznosi 1.00 eur po osobi po danu za odrasle (deca do 12 god ne placaju BT, a omladina od 12-18 god imaju popust od 50% na taksu).
-Osiguranje nije ukljuceno u cenu i iznosi 0.30eur po osobi dnevno. Placa se u hotelu.
-Obavezna doplata za docek Nove godine i svecanu novogodišnju veceru uz muziku uživo iznosi 40 eur za odrasle i 20 eur za decu od 6-12 godina. Deca do 6 godina gratis.
-Obavezna rezervacija minimum 4 osobe, ukljucujuci i decu, za boravak u apartmanu.
-Kucni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu.
-Check in od 14h, Check out do 11h.

COVID 19: Povrat sredstava se vrši u slucaju zatvaranja granica sa državama iz koje dolaze gosti, u slucaju zatvaranja skijališta ili pozitivnog testa gosta uz priložen dokaz.
-Hotel ne uzima u obzir loše vreme, nedostatk snega ili slicne situacije kao opravdan razlog za prekid boravka i prevremeni odlazak.
Ukoliko dodje do pomeranja ili otkaza rezervacije iz opravdanih razloga, uplacena sredstva postaju prenosiva i mogu se iskoristiti za neki naredni termin.

Informacije i rezervacije: 
Jahorina info
Telefoni:
Srb: +381 63 75 78 162; +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953
BiH: +387 65 631 644
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs