APARTMANI VUKOVIĆ JAHORINA su novoizgrađeni apartmani na Jahorini, u neposrednoj blizini skijališta sa pogledom na Poljice. Početna stanica šestoseda, baby lift, restorani, prodavnice, blizina atraktivnih hotela sa welnessom učiniće da vaš boravak u Vuković apartmanima bude ispunjen u svakom pogledu. U apartmanima je centralno grejanje, bespalatan WiFi, Total TV. Obezbeđena skijašnica za vašu ski opremu. Kuća ima veliki sopstveni parking.

Apartman Vuković 2 je smešten u prizemlju objekta. Sastoji se od: dnevne sobe opremljene dvosedom i trosedom, koji se po potrebi razvlače  i koriste za spavanje, kompletno opremljene kuhinje, odvojene sobe sa francuskim ležajem, kupatila sa tuš kabinom. Preporuka za boravak 4 osobe.

Apartman Vuković 3 je smešten na prvom spratu. Sastoji se od: dnevne sobe opremljene dvosedom i trosedom, koji se po potrebi razvlače  i koriste za spavanje, kompletno opremljene kuhinje, odvojene sobe sa francuskim ležajem, kupatila sa tuš kabinom. Preporuka za boravak 4 osobe.

Soba 4 se nalazi na prvom spratu objekta. Sastoji se iz dnevne sobe sa ugaonom garniturom, koja se razvlači i koristi za spavanje, hodnik sa plakarom i kupatilo sa tuš kabinom. Studio je predviđen za boravak dve osobe.

Galerija fotografjia Apartmani Vuković Jahorina:

 

Apartman 2:
Apartman 3:
Soba 4:
Cenovnik za sezonu 2019/2020 – Apartmani Vuković Jahorina:
Apartmani Vuković Jahorina

 

USLOVI:
Smene su  7 dana, od subote do subote.
Cene su na bazi dnevnog najma apartmana.
U cenu nije uračunata boravišna taksa koja iznosi 1,30 eur po osobi dnevno (plaća se na Jahorini).
Deca do 12 god. ne plaćaju boravišnu taksu.

Informacije i rezervacije: 
Jahorina info doo, Ilije Ognjanovića 3, Novi Sad, 

Telefoni: +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953; +381 63 75 78 162 
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs