APARTMANI VUKOVIC JAHORINA su novoizgradjeni apartmani na Jahorini, u neposrednoj blizini skijalista sa pogledom na Poljice. Pocetna stanica sestoseda, baby lift, restorani, prodavnice, blizina atraktivnih hotela sa welnessom ucinice da vas boravak u Vukovic apartmanima bude ispunjen u svakom pogledu. U apartmanima je centralno grejanje, bespalatan WiFi, Total TV. Obezbedjena skijasnica za vasu ski opremu. Kuca ima veliki sopstveni parking.

Apartman Vukovic 2 je smesten u prizemlju objekta. Sastoji se od: dnevne sobe opremljene dvosedom i trosedom, koji se po potrebi razvlace  i koriste za spavanje, kompletno opremljene kuhinje, odvojene sobe sa francuskim lezajem, kupatila sa tus kabinom. Preporuka za boravak 4 osobe.

Apartman Vukovic 3 je smesten na prvom spratu. Sastoji se od: dnevne sobe opremljene dvosedom i trosedom, koji se po potrebi razvlace  i koriste za spavanje, kompletno opremljene kuhinje, odvojene sobe sa francuskim lezajem, kupatila sa tus kabinom. Preporuka za boravak 4 osobe.

Soba 4 se nalazi na prvom spratu objekta. Sastoji se iz dnevne sobe sa ugaonom garniturom, koja se razvlaci i koristi za spavanje, hodnik sa plakarom i kupatilo sa tus kabinom. Studio je predvidjen za boravak dve osobe.

Galerija fotografija Apartmani Vukovic Jahorina:

 

Apartman 2:
Apartman 3:
Soba 4:

Cenovnik za sezonu 2021/2022 – Apartmani Vukovic Jahorina:
U pripremi!

 

USLOVI:
Smene su  7 dana, od subote do subote.
Cene su na bazi dnevnog najma apartmana.
U cenu nije uracunata boravisna taksa koja iznosi 1.00 eur po osobi dnevno (placa se na Jahorini).
Deca do 12 god. ne placaju boravisnu taksu.

Informacije i rezervacije: 

Jahorina info
Telefoni:
Srb: +381 63 75 78 162; +381 21 6612 266 ; +381 21 661 3953
BiH: +387 65 631 644
E-mail: E-mail: jahorinainfo@jahorina.co.rs